Ilyen egy Oriflame tanácsadó élete – Galla Annegret Brigitte (Anikó) Oriflame szépségtanácsadó
+36703811307 |
| Balkány, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza
Telefon
+36703811307
Helyszín
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza

Ilyen egy Oriflame tanácsadó élete


Mindig is érdekelt, milyen lehet egy sikeres Oriflame tanácsadó élete? Milyen előnyöket élveznek? Most összefoglaltam a legfontosabbakat, hogy teljes képet kapj, miért éri meg csatlakoznod.

1. Első és legfontosabb talán, hogy három hetente kapjuk a fizetést, ugyanis egy-egy katalógus három hétig érvényes, a zárást követően pedig érkezik a megérdemelt jutalom.

2. Bármelyik Oriflame terméket jelentős kedvezménnyel, átlagban 20-25 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk meg, ám vannak kiemelt időszakok, kiárusítások, amikor a kedvezmény akár az 50 százalékot is elérheti.

3. Nincsenek elvárások, akkor és annyit foglalkozom az Oriflame-mel, amennyit és amikor én szeretnék. Ha épp lefekvés előtt az ágyban jut eszembe, hogy átlapozzam az aktuális katalógust, akkor megtehetem.

4. Rengeteg tréning vár minket, így például: Oriflame Üzleti Akadémia, Oriflame Szépségápolási Tréningek (Szépségápolási Tréningek bevezető, Oriflame Szépségakadémia, Sminktréning, Wellness Akadémia), Oriflame Sikerterv és még sorolhatnám.

Oriflame sikerterv

Az Oriflame Sikerterv bemutatja a kereseti lehetőségeket, a készpénzben elérhető bónuszokat, a megszerezhető címeket, elismeréseket, továbbá azokat a helyi és nemzetközi konferenciákat, amelyeken az Oriflame független Vezetői közül a legjobban teljesítők vehetnek részt. Ismerje meg, hogy miként érheti el a legmagasabb szinteket és növelje üzletét!

A teljes kép megtekintéséhez kattintson rá.


Van véleményed? Ne tartsd magadban!