Hasznos információk – Galla Annegret Brigitte (Anikó) Oriflame szépségtanácsadó
+36703811307 |
| Balkány, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza
Telefon
+36703811307
Helyszín
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza

Hasznos információk

2016.11.28. 19:09 (2016.11.28. 19:09)

Hitelkeret

A hitelkeret megszerzéséig megrendelésének leadásakor az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • bankkártyás fizetés a rendelés elküldésénél (csomagját kérheti Szponzor Pontba, a postán maradó szolgáltatást igénybe véve az Önhöz legközelebb eső postahivatalba, MOL töltőállomásra, COOP Pontra, vagy házhozszállítással)
  • a csomag átvételekor történő készpénzfizetés (csomagját kérheti a postán maradó szolgáltatást igénybe véve az Önhöz legközelebb eső postahivatalba, MOL töltőállomásra, COOP Pontra vagy házhozszállítással)

Hitelkeret az alábbi dokumentumok másolatának beküldése után, egyedi elbírálás alapján kerülhet beállításra:

  • a csatolt Szépségtanácsadói Felvételi Kérelem két példányban kinyomtatva, amelyet Önnek és szponzorának is alá kell írnia,
  • személyi igazolvány mindkét oldala,
  • lakcímkártya mindkét oldala,
  • adóazonosító kártya.

Felhívjuk azonban figyelmét, hogy amennyiben a kért dokumentumok 60 napon belül nem érkeznek be központunkba, a tagság automatikusan felfüggesztésre kerül.

A hitelkeret további feltételeiről itt olvashat: http://hu.oriflame.com/mypages/order/financial-information/credit

Ne feledje: csakis Ön dönt arról, hogy sikeres, teljes munkaidős karriert szeretne elérni, vagy a szabad idejében értékesíti a termékeket, hogy plusz bevételre tegyen szert. Bárhogyan is dönt, mi mindenben támogatjuk!

Sikeres kezdés

A sikeres kezdéshez három területet szeretnénk bemutatni, ami hasznos és inspiráló lehet az Ön számára:

1) Első lépésként E-oktatási anyagunkat, ezen belül az Üzleti tréning 1. lépését ajánljuk. Ennek a tréningnek a segítségével megtanulhatja, hogyan értékesítse az Oriflame termékeit. Továbbá bemutatjuk az Oriflame termékkínálatát, eladási tippeket, és a legfontosabb értékesítési eszközünket, a katalógust.

2) A katalógusban megtalálhatja a legújabb termékeket, szépségtippeket a szakértőktől és a szépségipar legújabb trendjeit.

3) Ne hagyja ki a katalógus-időszak legjobb Extra ajánlatait és ösztözőit sem, valamint ismerje meg Szépségtanácsadói programjainkat.